Ručně vyrábíme unikátní druhy chlebů.

Bez zlepšujících přípravků.

Boží Dar

Chléb Boží Dar nechyběl v žádné domácnosti již před 150 lety a nejlépe chutná s mléčnými výrobky. Vyrábíme jej z přírodního třístupňového vyváděného kvasu. Regionální potravina 2014

Kolonáda

Rodinný chléb Kolonáda vyrábíme z hrubozrnného žitného kvasu. Výroba trvá dva dny a jeho hořkosladká chuť prozradí, že jde o specialitu. Regionální potravina 2015

Doktor

Doktor je jediný chléb v Evropě vyráběný z karlovarské vřídelní vody. Je bohatý na vlákninu a minerály postvulkanického původu.

Žitný

100% celožitný chléb je vynikajícím zdrojem vitamínů a vlákniny. Víte, že obsahuje aminokyselinu, látku důležitou pro budování svalů?

Pivovarský Chyše

Gurmánský chléb Chyše vyrábíme s přídavkem pivovarského sladu a kvasinek. Skvěle se hodí k masu a na grilování. Regionální potravina 2011