Boží Dar
Chléb Boží Dar nechyběl v žádné domácnosti již před 150 lety a nejlépe chutná s mléčnými výrobky. Vyrábíme jej z přírodního třístupňového vyváděného kvasu. Regionální potravina 2014
Bez zlepšujících přípravků.
Chléb Boží Dar nechyběl v žádné domácnosti již před 150 lety a nejlépe chutná s mléčnými výrobky. Vyrábíme jej z přírodního třístupňového vyváděného kvasu. Regionální potravina 2014
Rodinný chléb Kolonáda vyrábíme z hrubozrnného žitného kvasu. Výroba trvá dva dny a jeho hořkosladká chuť prozradí, že jde o specialitu. Regionální potravina 2015
Doktor je jediný chléb v Evropě vyráběný z karlovarské vřídelní vody. Je bohatý na vlákninu a minerály postvulkanického původu.
100% celožitný chléb je vynikajícím zdrojem vitamínů a vlákniny. Víte, že obsahuje aminokyselinu, látku důležitou pro budování svalů?
Gurmánský chléb Chyše vyrábíme s přídavkem pivovarského sladu a kvasinek. Skvěle se hodí k masu a na grilování. Regionální potravina 2011