Námořník, král slaných vod.

Nejoblíbenější slané pečivo.

Námořník

Nezapomenutelná chuť křehké slaniny, rozpečeného sýru a speciálního koření. Nejoblíbenější slané pečivo.

Točený rohlík

Karlovarský rohlíkový král, patřící ke Karlovým Varům neodmyslitelně jako Vřídlo. Karlovarská specialita.

Kvásková pletýnka

Kváskové pečivo má vysoký podíl vlákniny, je bez přidaného tuku a kvas zraje dva týdny. sezamová, maková, slunečnicová, s ovesnými vločkami, bez posypu

Kváskové pečivo

Vypadáme jako obyčejné housky, ale nejsme! Kváskové pečivo má vysoký podíl vlákniny, je bez přidaného tuku a vydrží déle čerstvé. Kvas si vyrábíme vlastní a zraje čtyři týdny. Při této dlouhodobé fermentaci se tvoří velké množství laktobakterií, jejichž produkty jsou prospěšné lidskému zdraví.

Vysoký podíl vlákniny Kvas zraje celé 4 týdny Bez přidaného tuku Vydrží déle čerstvé