Námořník
Nezapomenutelná chuť křehké slaniny, rozpečeného sýru a speciálního koření. Nejoblíbenější slané pečivo.
Nejoblíbenější slané pečivo.
Nezapomenutelná chuť křehké slaniny, rozpečeného sýru a speciálního koření. Nejoblíbenější slané pečivo.
Karlovarský rohlíkový král, patřící ke Karlovým Varům neodmyslitelně jako Vřídlo. Karlovarská specialita.
Kváskové pečivo má vysoký podíl vlákniny, je bez přidaného tuku a kvas zraje dva týdny. sezamová, maková, slunečnicová, s ovesnými vločkami, bez posypu
Vypadáme jako obyčejné housky, ale nejsme! Kváskové pečivo má vysoký podíl vlákniny, je bez přidaného tuku a vydrží déle čerstvé. Kvas si vyrábíme vlastní a zraje čtyři týdny. Při této dlouhodobé fermentaci se tvoří velké množství laktobakterií, jejichž produkty jsou prospěšné lidskému zdraví.